PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Dođite na Print21 u Novi Sad i osvojite CO2 laser CNC

Bogat portfolio sa više od 30 različitih tipova CO2 lasera, UV i DTF štampača, fiber i CO2 markera je ono što čini kompaniju SRELE Laser Sistem. Deo tog portfolija predstaviće na sajmu Print21 u Novom Sadu.

Svoj poslovni put kao porodična kompanija započeli su 2014. godine. Počeli su kao graverska radionica sa uslugama obrade materijala i graviranja, da bi narednih godina svoju osnovnu ponudu proširili prodajom i održavanjem lasera. Sa najiskusnijim serviserima, oni nude obuku, tehničku podršku i servis za sve laserske CNC mašine.

Na sajmu Print21 u Novom Sadu izložiće neke od svojih najboljih i najprodavanijih artikala. Kao jedan od vodećih distributera u ovom delu Evrope, predstaviće nekoliko modela CO2 lasera. Pored CO2 lasera, izložiće nekoliko novih modela fiber i CO2 markera različite snage, od 20W do 100W. Pored lasera, posetioce očekuje i nekoliko modela UV štampača sa najnovijim sistemom boja i još kvalitetnijom štampom.

Kako dobiti CO2 laser?

Posetioce očekuje posebno iznenađenje – nagradno takmičenje u kome mogu da osvoje CO2 laser CNC 3020 LITE, za sečenje i graviranje, dimenzija 30x20cm i snage laserskog izvora 50w. Ovaj desktop laser će naći svoje mesto i funkciju u svakoj štampariji. Odlično će obaviti čitav niz poslova kao što su pravljenje pečata, graviranje na promotivnim proizvodima, natpisnim pločicama…
Zauzima malo prostora, malo troši i lak je za upotrebu.

Kako doći do lasera? Jednostavno.
Na ulazu na sajam preuzmite kupon, unesite svoje podatke i ubacite ih u kutiju. Tokom drugog dana sajma, na štandu SRELE Laser Sistema biće izvučen srećni dobitnik.

CO2 laser CNC 3020 LITE

Radna površina: 300mmx200mm
Dimenzije: 800mmx500mmx400mm
Vođice: Linearne 12mm
Brzina graviranja: 0 – 300mm/s
Brzina sečenja: 0 – 50mm/s
Preciznost: 0,001mm
Snaga laserskog izvora: 50W
Operativni sistem: Vindows KSP/7/8/10
Maksimalna debljina materijala: 80mm

Ako još niste obezbedili svoju ulaznicu za sajam, uradite to sada!
Ulaz na Print21 je besplatan, potrebna je samo prethodna registracija ovde.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content