Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dojmovi sa sajma Xfair

Kako ove jeseni puno putujemo po raznim sajmovima diljem Europe, nismo mogli propustiti priliku da sudjelujemo i na sajmu Xfair, koji se održao prošli tjedan u Beču. Trinaest drugih hrvatskih tvrtki i mi zajedno s njima činili smo “Adria ulicu” na Xfair-u. Svoje proizvode i usluge na sajmu su predstavile neke od najpoznatijih hrvatskih tvrtki kao što su Balboa, Belina, Centar Kovačić, Crobook, Grafika Solution, Grafko Caspar, Grafoservis, IT Graf, Linea, Masaprint, Nanodiy, Šimić&Co i Terra Media.

Hrvatske izlagače podržale su i domaće tvrtke sa svojim prehrambenim proizvodima, pa se tako ovim putem želimo još jednom zahvaliti tvrtki Žito grupa koja nam je sponzorirala mesne delikatese, tvrtki Stanić Beverages koja nas je opskrbila Juicy sokovima te OPG-u gospodina Dinka Draguna koji nam je sponzorirao bijela i crna vina vrhunske kvalitete. Sve navedeno bilo je i više nego dovoljno za odličnu atmosferu na sajmu i ugodna druženja izlagača, ali i posjetitelja.

Svakako pogledajte našu “mini” galeriju slika!

Xfair_druženje_Print_Magazin

Xfair_Print_Magazin

Xfair_PM_Print_Magazin

Xfair_gozba_Print_Magazin

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content