PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

UTISCI SA SAJMA XFAIR

Kako ove jeseni puno putujemo po raznim sajmovima širom Evrope, nismo mogli da propustimo priliku da učestvujemo i na sajmu Xfair, koji je prošle nedelje održan u Beču. Trinaest hrvatskih kompanija i mi zajedno s njima, činili smo „Adria ulicu” na Xfair-u. Svoje proizvode i usluge na sajmu su predstavile neke od najpoznatijih hrvatskih kompanija kao što su  Balboa, Belina, Centar Kovačić, Crobook, Grafika Solution, Grafko Caspar, Grafoservis, IT Graf, Linea, Masaprint, Nanodiy, Šimić&Co i Terra Media.

Hrvatske izlagače podržale su i domaće kompanije sa svojim prehrambenim proizvodima, pa se tako ovim putem želimo još jednom zahvaliti kompaniji Žito grupa koja je bila sponzor za mesne delikatese, kompaniji Stanić Beverages koja nas je snadbela Juicy sokovima, kao i kompaniji OPG gospodina Dinka Draguna, koji nam je bio sponzor za bela i crna vina vrhunskog kvaliteta. Sve navedeno bilo je i više nego dovoljno za odličnu atmosferu na sajmu i prijatno druženje izlagača, ali i posetilaca.

Svakako pogledajte našu „mini” galeriju slika!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content