PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Donosimo fotogaleriju s Digitalnih Aplikacija u Celju

Jubilarno 5. izdanje DA! Digitalnih Aplikacija održano je 17. i 18. 6. na Celjskom sejmu. Kako i priliči jubilarnom izdanju, u Celju je bio izložen dosad najveći broj strojeva i rješenja. Posjetitelji su mogli vidjeti i dvije regionalne premijere.

Na ukupno 20 izlagačkih prostora bilo je izloženo oko 35 različitih strojeva i rješenja. To su u svojim segmentima najbolje što digitalni tisak u ovom trenutku nudi. Sve od rješenja za tisak i doradu pa sve do materijala i softverskih rješenja. Svoju ponudu predstavile su ove tvrtke: CDS, MDS/Canon, Grafika, Elisa print, STH, Ino Žiri, Grec, Eurocop, Konica Minolta, Tuplex, Nanodiy, Pako, N.C. R., Graphic Center, Fortuna Digital, Kolorado, Dipa, Toscana Systems te Cron.

Kako nam je bilo, moći ćete uskoro pročitati u novom broju Print Magazina u kojem donosimo opširno izvješće. No, kako slika ponekad govori puno više naši fotografi i snimatelji pomno su pratili situaciju na sajmu i zabilježili najbolje trenutke, kako bi i svi vi koji nas niste mogli posjetiti vidjeli kako nam je bilo. Pozivamo vas stoga da atmosferu sa sajma provjerite u našoj fotogaleriji.

Osim toga, na našem YouTube kanalu uskoro krećemo s prikazivanjem sadržaja sa sajma pa ćete i tamo detaljnije moći vidjeti što je sve bilo prikazano na sajmu te kako smo se proveli!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content