Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Doradna rješenja za sva „uska grla“ u proizvodnji

Tvrtka Eurocop d.o.o. iz Svete Nedelje sudjeluje na svim sajmovima u organizaciji Print Magazina. Tako će ove godine biti prisutni na oba Print21 sajma, i u Sarajevu i mjesec dana kasnije u Ljubljani.
Na njihovu štandu u Sarajevu posjetitelje očekuju prave „digitalne poslastice“.

Posjetitelji će tako moći testirati produkcijski printer iz arka Ricoh Pro C5300 koji nudi veću fleksibilnost proizvodnje, isporučuje aplikacije kvalitetnih boja, uz široki raspon medija, pouzdane performanse i niz mogućnosti dorade. 
Idealan je za male i srednje velike digitalne tiskare i za okruženja koja imaju potrebu tiska na zahtjev, in-plant tiskare unutar korporacija te male print shop-ove.
Printer dostiže brzinu ispisa do 80 str./min. Može ispisivati na podloge debljine do 360g, na ne-karbonske papire, teksturirane medije i omotnice. Odlikuje ga i ulazna ladica velikog kapaciteta.

Također, na štandu će biti i Ricoh Pro L5160e, latex roll-to-roll printer širokog formata. Dizajniran je za zahtjevna proizvodna okruženja. Nudi konfiguraciju od 4, 5 ili 6 boja sa CMYK, CMYK + bijela ili CMYK + narančasta i zelena.

Osim navedenih printera, tvrtka Eurocop poseban će naglasak staviti na doradna rješenja te predstaviti doradne grafičke strojeve proizvođača Graphtec i Multigraf.
Bit će tu:

  • Graphtec CE7000-130, rezač za mnoge vrste medija, velikih brzina
  • Multigraf CF375 – bigalica, perforirka i savijačica u jednom uređaju.

Također, na štandu će biti i doradni uređaji brendova Duplo i Ideal.

Iz Eurocopa najavljuju da će svim dosadašnjim, ali i novim kupcima oprema za vrijeme sajma te do kraja 4. mjeseca biti ponuđena po prigodnim cijenama! Prilika za dobar posao.

Registrirajte se za ulaznicu! OVDJENajnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content