Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Drupa 2021. odgođena za 2024.

Nakon opsežnih konzultacija s izlagačima i partnerima, organizacijski odbor sajma drupa 2021., vodećeg svjetskog sajma za tiskarske tehnologije, odlučio je otkazati događaj zbog utjecaja pandemije koronavirusa. Sljedeći događaj održat će se prema rasporedu, od 28. svibnja do 7. lipnja 2024. Kako bi održali zamah do tada, organizatori će održati četverodnevni digitalni događaj pod nazivom ‘virtual.drupa’ koji će se održati od 20. do 23. travnja 2021., tijekom vremenskog okvira koji je prvotno bio predviđen za održavanje sajma uživo.

“Pandemija je izazvala veliku nesigurnost među izlagačima i posjetiteljima u pogledu njihovog prisustva na drupi 2021. Ograničenja putovanja i proračunska ograničenja dodatno su pogoršala situaciju u tiskarskoj industriji”, objašnjava Erhard Wienkamp, glavni izvršni direktor u Messe Düsseldorf. „Ovu smo odluku donijeli u dogovoru s našim partnerima koji je u potpunosti podržavaju. Naravno, prethodio joj je detaljan postupak razmatranja trenutnih uvjeta i potreba industrije. “

Sabine Geldermann, direktorica projekta Print Technologies, dodaje: „Naš primarni cilj je podržati industriju na bilo koji način kako bismo održali kontakt na nacionalnoj i međunarodnoj razini, dalje razvijali mrežu i generirali potencijalne kupce. U tu svrhu održat ćemo privremeni online događaj od 20. do 23. travnja, pružajući našim izlagačima i posjetiteljima dodatni prodajni kanal i omogućujući im da naprave pouzdane planove.”

Grafička industrija i dalje u potpunosti podupire vodeći svjetski sajam, čiji međunarodni doseg ostaje neupitan. Drupa je platforma koja je pokretačka snaga za inovacije, a podjednako koristi i izlagačima i posjetiteljima. Kroz izravan kontakt, ljudi mogu iskusiti i usporediti tehnološke trendove i inovacije i otkriti nove sinergije.

Otkazan i interpack

U dogovoru s partnerima u udruženjima i industriji te sa savjetodavnim odborom sajma, zbog ograničenja povezanih s Covid -19 pandemijom, Messe Düsseldorf odlučio je otkazati i sajam interpack koji se trebao održati od 25. 2. do 3. 3,. 2021.

Kako ističu organizatori, sada im je u fokusu sljedeće izdanje interpacka koje je planirano za 5. mjesec 2023. godine.

Do sljedećeg izdanja ovog važnog sajma za ambalažnu industriju, struka će imati kontinuirani pristup ažuriranim informacijama o trendovima, razvoju i inovacijama na www.interpack.de.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content