PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

drupa pokreće novu digitalnu platformu

Organizatori sajma drupa, Messe Düsseldorf, koji će se održati od 20. do 28. 4. 2021. u Düsseldorfu, predstavit će idući mjesec novu online platformu kako bi izlagačima i posjetiteljima ponudili dodatni kanal za kontakt i komunikaciju sa sektorom, raspravu o trendovima te predstavljanje portfelja proizvoda.

“Već dugo i naporno radimo na poboljšanju naše digitalne ponude,” kaže Sabine Geldermann, direktorica drupe i Print Technologies. “Pandemija nas je   suočila s novim izazovima i na kraju bila katalizator digitalizacije. Hibridnom drupom također pružamo mogućnost posjetiteljima koji nisu u mogućnosti putovati da sudjeluju u okupljanju industrije. Istodobno, izlagačima pružamo mogućnost da osobno budu u kontaktu s međunarodnom zajednicom. Putem portala platforma drupa stoga ciljano ujedinjujemo globalnu tiskovnu zajednicu,“ istaknula je.

Portal će se sastojati od sadržaja koji uključuju Konferenciju, Sajam te Networking i okupit će zajednicu, kaže se u priopćenju za javnost u kojem stoji i kako će drupa na ovaj način omogućiti kontinuiranu razmjenu informacija do hibridnog sajma u travnju/aprilu 2021. godine, koji će kombinirati događanje na licu mjesta s dodatnim digitalnim sadržajem.
Sav sadržaj za posjetitelje je besplatan, a nakon registracije, sadržaju i videozapisima može se pristupiti u bilo kojem trenutku.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content