Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

drupa pokreće novu digitalnu platformu

Organizatori sajma drupa, Messe Düsseldorf, koji će se održati od 20. do 28. 4. 2021. u Düsseldorfu, predstavit će idući mjesec novu online platformu kako bi izlagačima i posjetiteljima ponudili dodatni kanal za kontakt i komunikaciju sa sektorom, raspravu o trendovima te predstavljanje portfelja proizvoda.

“Već dugo i naporno radimo na poboljšanju naše digitalne ponude,” kaže Sabine Geldermann, direktorica drupe i Print Technologies. “Pandemija nas je   suočila s novim izazovima i na kraju bila katalizator digitalizacije. Hibridnom drupom također pružamo mogućnost posjetiteljima koji nisu u mogućnosti putovati da sudjeluju u okupljanju industrije. Istodobno, izlagačima pružamo mogućnost da osobno budu u kontaktu s međunarodnom zajednicom. Putem portala platforma drupa stoga ciljano ujedinjujemo globalnu tiskovnu zajednicu,“ istaknula je.

Portal će se sastojati od sadržaja koji uključuju Konferenciju, Sajam te Networking i okupit će zajednicu, kaže se u priopćenju za javnost u kojem stoji i kako će drupa na ovaj način omogućiti kontinuiranu razmjenu informacija do hibridnog sajma u travnju/aprilu 2021. godine, koji će kombinirati događanje na licu mjesta s dodatnim digitalnim sadržajem.
Sav sadržaj za posjetitelje je besplatan, a nakon registracije, sadržaju i videozapisima može se pristupiti u bilo kojem trenutku.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content