Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

drupa pokreće novu digitalnu platformu

Organizatori sajma drupa, Messe Düsseldorf, koji će se održati od 20. do 28. 4. 2021. godine u Dizeldorfu, sledećeg meseca će  predstaviti novu online platformu kako bi izlagačima i posetiocima ponudili dodatni kanal za kontakt i komunikaciju sa sektorom, raspravu o trendovima, kao i predstavljanje portfolija proizvoda.

„Već dugo i naporno radimo na poboljšanju naše digitalne ponude,“ kaže Sabine Geldermann, direktorka drupe i Print Technologies. „Pandemija nas je   suočila sa novim izazovima i na kraju bila katalizator digitalizacije. Hibridnom drupom takođe pružamo mogućnost posetiocima koji nisu u mogućnosti da putuju, da ipak učestvuju u okupljanju industrije. Istovremeno, izlagačima pružamo mogućnost da lično budu u kontaktu s međunarodnom zajednicom. Na taj način, putem portala platforma drupa, ciljano ujedinjujemo globalnu štamparsku zajednicu,“ istakla je.

Portal će se sastojati od sadržaja koji uključuju konferenciju, sajam i networking i okupiće zajednicu, kaže se u saopštenju za javnost u kome stoji i kako će drupa na ovaj način da omogući kontinuiranu razmenu informacija do hibridnog sajma u aprilu 2021. godine, koji će kombinovati događanje na licu mesta sa dodatnim digitalnim sadržajem.
Sav sadržaj za posetioce je besplatan, a nakon registracije, sadržaju i videozapisima može da se pristupi u bilo kom trenutku.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content