PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DTF tehnologija je stigla i u Nanodiy

Ne može se ne primijetiti da DTF (DirectToFilm) tehnologija tiska krupnim koracima ulazi u grafičku industriju. I to zbog svojih prednosti kao što su lakoća korištenja i ekonomična cijena. Brzo se izrađuju kvalitetni i trajni personalizirani proizvodi.

U usporedbi s tradicionalnim metodama tiska kao što su SITO i DTG,  DTF pisači su cjenovno povoljniji. Zato postaju jedna od najpopularnijih tehnologija za tisak tekstila.

Nanodiy svojim kupcima, kao i uvijek, nudi najbolje proizvode kako bi bili zadovoljni s onim što su kupili. Svoju ponudu proširuju s jedinstvenim DTF paketima: Nanodiy DTFbasic, Nanodiy DTFplus, Nanodiy DTFpro i Nanodiy DTFpremium

Nanodiy DTF boje, film i potrošni materijal kao i pisači uskoro će biti dostupni kod Nanodiy distributera.

Bez obzira bavite li se personaliziranim, produkcijskim tiskom ili vam DTF treba samo za osobne potrebe uvjereni smo da će svako pronaći odgovarajući paket iz široke ponude Nanodiy DTF paketa.

Ukoliko ste zainteresirani za prezentaciju DTF tehnologije u showroom-u tvrtke Nanodiy, slobodno im se obratite i dogovorite svoj termin dolaska, a njihovi predstavnici će vam pomoći svojim znanjem, iskustvom i savjetima.

Cijeli tekst pročitajte u najnovijem izdanju Print Magazina!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content