PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DTF tehnologija je stigla i u Nanodiy

Ne možemo a da ne primetimo da DTF (DirectToFilm) tehnologija štampe krupnim koracima ulazi u grafičku industriju. I to zbog svojih prednosti kao što su lakoća korišćenja i ekonomična cena. Kvalitetni i trajni personalizovani proizvodi se brzo izrađuju.

U poređenju sa tradicionalnim metodama štampe kao što su SITO i DTG,  DTF štampači su cenovno povoljniji. Zato postaju jedna od najpopularnijih tehnologija za štampu tekstila.

Nanodiy svojim kupcima, kao i uvek, nudi najbolje proizvode kako bi bili zadovoljni onim što su kupili. Svoju ponudu proširuju s jedinstvenim DTF paketima: Nanodiy DTFbasic, Nanodiy DTFplus, Nanodiy DTFpro i Nanodiy DTFpremium

Nanodiy DTF boje, film i potrošni materijal kao i štampači uskoro će biti dostupni kod Nanodiy distributera.

Bez obzira na to da li se bavite personalizovanom, produkcijskim štampom ili vam DTF treba samo za lične potrebe, uvereni smo da će svako pronaći odgovarajući paket iz široke ponude Nanodiy DTF paketa.

Ukoliko ste zainteresovani za prezentaciju DTF tehnologije u showroom-u kompanije Nanodiy, slobodno im se obratite i dogovorite svoj termin dolaska, a njihovi predstavnici će vam pomoći svojim znanjem, iskustvom i savetima.

Ceo tekst pročitajte u najnovijem izdanju Print Magazina.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content