Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DTG, signage, UV, cutteri, folije, materijali…sve na jednom mjestu

Jedna od vodećih tvrtki kada se radi o rješenjima za digitalni print na području Bosne i Hercegovine je tvrtka Alim. Sa sjedištem u Visokom i uredima diljem BiH na tržištu je prisutna već 20-ak godina. Sudjelovat će i na ovogodišnjem sajmu Print21 u Sarajevu i pokazati svoju bogatu ponudu iz koje izdvojamo nekoliko “zvijezda”.

 1. Epson SC40610
  Odlično rješenje za produkciju signage i display aplikacija. Ispisuje na čitavom nizu različitih medija te donosi visoku produktivnost, preciznost i kvalitetu.
 2. Roland VersaUV LEF2-200
  UV printer idealan za aplikacije na manje proizvode poput promotivnih artikala. Također podržava tisak na različitim medijima, na objektima bilo ravne ili zakrivljene površine. Donosi i mogućnost kreiranja specijalnih efekata uz pomoć UV laka.
 3. SummaCut D140FX
  Rezači iz linije SummaCut rezultat su višegodišnjih istraživanja i unapređivanja postojeće tehnologije za rezanje. Uz pouzdanu tehnologiju senzora, patentirane MicroSprocket valjke i kvalitetnu izradu po povoljnoj cijeni, ova linija iz Summe svoju će primjenu naći u svakoj tiskari.
 4. Brother GTX DTG
  DTG printeri iz Brother GTX linije na dobrom su glasu kao idealni za start-up tvrtke i početnike u tisku na tekstil. Velika print glava i user-friendly sučelje osiguravaju maksimalnu produktivnost i kvalitetu.

Osim strojeva, koji će svi biti u funkciji, tvrtka Alim će na sajmu Print21 u Sarajevu pokazati i repromaterijale brenda Orafol i Poli-Tape. Tu će se pronaći još i alu profili za razne light-boxeve te pločasti materijali poput alubonda, forex ploča, akrila i mnogi drugi.

Posjetite sajam Print21 u Sarajevu i doznajte sve trendove u svijetu digitalnog printa.

Besplatnu ulaznicu za sajam osigurajte već danas!

Najnoviji oglasi
 • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content