PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dugoočekivani grafički B2B event samo što nije počeo

Promjene u trendovima i tehnologiji u današnje vrijeme postale su svakodnevica i zato je vrlo bitno pratiti ih u svim segmentima poslovanja. Nema segmenta u grafičkoj branši unutra kojeg proizvođači strojeva, oprema i materijala gotovo svake godine ne predstave nešto novo. Ista je situacija i s proizvodima. Živimo u vremenu kada stalno treba pronalaziti i nuditi nove stvari i nove načine za privlačenje kupaca. Svatko želi biti prvi i ponuditi „novu najbolju stvar“.

I zato ako ste „zapeli u trenutku“ zbog svega što nas je u proteklih godinu i pola dana snašlo, pravo osvježenje donose jubilarne 5. DA! Digitalne Aplikacije!

5. DA! Digitalne Aplikacije održat će se 17. i 18. 6. na Celjskom sajmu, Celje, Slovenija.

Kao i svaki put do sada i u Celju će izlagačim njih ukupno 18, pokazati mogućnosti digitalnih tiskarskih tehnologija renomiranih svjetskih proizvođača i njihovu primjenu na različite materijale i kod različitih aplikacija.

Bit će tu rješenja za DTG i DTF ispis, UV flatbed pisači, eco solventni pisači, latex pisači, termo preše, rezači folija, laserske graverke, produkcijski pisači za medije iz arka, print&cut pisači, softverska rješenja, rješenja za tisak ambalaže, rješenja za tisak etiketa…

Uglavnom, kako i priliči jubilarnom izdanju, u Celju će biti izložen dosad najveći broj strojeva i rješenja. Tko su izlagači i što predstavljaju, pogledajte ovdje.

O svim detaljima vezanim uz B2B event u Celju redovito ćemo vas informirati kroz naredana dva tjedna.

Podsjećamo da je ulaz na sajam za sve posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju putem web stranice Print Magazina. Ne čekajte zadnji trenregistrirajte se na vrijeme.

Hvala svima koji su to već učinili!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content