PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Durst je najavio početak beta testiranja novog stroja Tau RSCi

Novi UV pisač etiketa s jednim prolazom, koji je najavljen prošle godine na sajmu Labelexpo u Bruxellesu, instaliran je u sjedištu tvrtke LabelPrint OÜ u Talinu, Estonija, u 7. mjesecu ove godine.

LabelPrint OÜ postao je korisnik stroja Durst Tau 330 prije 5 godina. Od tada su aktivno razvijali usluge digitalnog tiska za svoje klijente i s Durstom izgradili povjerljiv odnos. Zato je logičan korak bio da Durst kao kandidata za beta test uvaži i tvrtku LabelPrint OÜ.

Novi Tau RSCi nudi mogućnosti širine ispisa od 330, 420 i 508mm, a brzine ispisa do 100m/min. Nove značajke za RSC portfelj uključuju i visoku neprozirnost bijelog ispisa te brzi način rada koji omogućuje ispis brzine od 80m/min, svih boja, uključujući i bijelu.

“Ovaj će se novi pisač uglavnom koristiti za prijenos dugotrajnih flekso poslova na digitalnu platformu”, rekao je gospodin Sarap, vlasnik tvrtke LabelPrint OÜ. “Još je rano davati velike izjave. Međutim, mi smo uvjereni da će nam ovaj novi pisač s revolucionarnom kvalitetom i velikom brzinom ispisa pomoći u smanjenju troškova proizvodnje i poboljšanju vremena isporuke. Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti ispisa, nadamo se poboljšanju poslovanja i još konkurentnijoj poziciji na tržištu.”

Helmuth Munter, upravitelj segmenta za etikete i flekso ambalažu tvrtke Durst rekao je: “Oduševljeni smo što možemo objaviti da je tvrtka LabelPrint OÜ odabrana za beta testiranje i želimo im kontinuirani rast i uspjeh. Segment etiketa i dalje ima kontinuiran rast u Durstu, pogotovo jer klijenti prepoznaju prednosti prenošenja poslova većeg obujma s flekso na digitalnu platformu. Uvođenje stroja Tau RSCi izazvalo je veliko zanimanje na tržištu otkad je predstavljen u 9. mjesecu. “

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content