Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Durst je najavio početak beta testiranja novog štampača Tau RSCi

Novi UV štampač etiketa s jednim prolazom, koji je najavljen prošle godine na sajmu Labelexpo u Briselu, instaliran je u sedištu kompanije LabelPrint OÜ u Talinu, Estonija, u 7. mesecu ove godine.

LabelPrint OÜ postao je korisnik štampača Durst Tau 330 pre 5 godina. Od tada su aktivno razvijali usluge digitalne štampe za svoje klijente i s Durstom izgradili poverljiv odnos. Zato je logičan naredni korak bio da Durst kao kandidata za beta test uvrsti i kompaniju LabelPrint OÜ.

Novi Tau RSCi nudi mogućnosti širine ispisa od 330, 420 i 508mm, a brzine ispisa do 100m/min. Nove karakteristike za RSC portfolio podrazumevaju i visoku netransparentnost belog printa kao i brzi način rada koji omogućava štampu brzine od 80m/min, svih boja, uključujući i belu.

„Ovaj novi štampač će se uglavnom koristiti za prenos dugotrajnih flekso poslova na digitalnu platformu“, rekao je gospodin Sarap, vlasnik kompanije LabelPrint OÜ. „Još je rano davati velike izjave. Međutim, mi smo uvereni da će nam ovaj novi štampač sa revolucionarnim kvalitetom i velikom brzinom štampe pomoći u smanjenju troškova proizvodnje i unapređenju vremena isporuke. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu štampe, nadamo se unapređenju poslovanja i još konkurentnijoj poziciji na tržištu.“

Helmuth Munter, menadžer segmenta za etikete i flekso ambalažu kompanije Durst rekao je: „Oduševljeni smo što možemo da objavimo da je kompanija LabelPrint OÜ odabrana za beta testiranje i želimo im kontinuirani rast i uspeh. Segment etiketa i dalje ima kontinuiran rast u Durstu, pogotovo jer klijenti prepoznaju prednosti prenošenja poslova većeg obima sa flekso na digitalnu platformu. Otkad je predstavljen u septembru mesecu, štampač Tau RSCi je izazvao veliko zanimanje na tržištu.“

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content