Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Durst predstavlja unaprijeđeni Tau RSC na sajmu Labelexpo

Durst, proizvođač naprednih tehnologija za digitalni tisak i proizvodnju, predstavit će  revolucionarne inovacije i uživo demonstrirati unaprijeđeni Tau RSC, proširujući svoj portfelj proizvoda predstavljanjem novog modela na svom štandu C50 u hali 9, na sajmu  Labelexpo 2019 u Bruxellesu, Belgija, 24. – 27. 9.

Predstavljeni prije dvije godine, Tau 330 RSC i Tau 330 RSC E, UV ink jet pisači u jednom prolazu postavili su nova mjerila u industriji etiketa s već više od 50 instalacija diljem svijeta. Posjetitelji će moći pomno pogledati tehnologiju i različite aplikacije koje koriste kupci. Nove karakteristike su poseban način bijelog ispisa, velika neprozirnost i brzina ispisa bijele boje, koji pomažu povećati performanse i raspon aplikacija za kupce.

Fokus na štandu bit će i na novom portfelju softvera koji nudi Durst Professional Services. Nove karakteristike Durst Workflow Label-a u kombinaciji s Durst SmartShop-om i integracijskim paketima pomažu u ispunjavanju standarda za Industriju 4.0, preko Tau RSC portfelja.

Gospodin Helmuth Munter, menadžer tvrtke Durst, rekao je: “Stvarno se veselimo sajmu Labelexpo 2019., gdje ćemo predstaviti još inovacija. To uključuje novi softver i proširenje našeg ažuriranog Tau RSC portfelja koji će postaviti osnovu za budućnost industrijskog digitalnog ink jet tiska.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content