Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Durst predstavlja unaprijeđeni Tau RSC na sajmu Labelexpo

Durst, proizvođač naprednih tehnologija za digitalni tisak i proizvodnju, predstavit će  revolucionarne inovacije i uživo demonstrirati unaprijeđeni Tau RSC, proširujući svoj portfelj proizvoda predstavljanjem novog modela na svom štandu C50 u hali 9, na sajmu  Labelexpo 2019 u Bruxellesu, Belgija, 24. – 27. 9.

Predstavljeni prije dvije godine, Tau 330 RSC i Tau 330 RSC E, UV ink jet pisači u jednom prolazu postavili su nova mjerila u industriji etiketa s već više od 50 instalacija diljem svijeta. Posjetitelji će moći pomno pogledati tehnologiju i različite aplikacije koje koriste kupci. Nove karakteristike su poseban način bijelog ispisa, velika neprozirnost i brzina ispisa bijele boje, koji pomažu povećati performanse i raspon aplikacija za kupce.

Fokus na štandu bit će i na novom portfelju softvera koji nudi Durst Professional Services. Nove karakteristike Durst Workflow Label-a u kombinaciji s Durst SmartShop-om i integracijskim paketima pomažu u ispunjavanju standarda za Industriju 4.0, preko Tau RSC portfelja.

Gospodin Helmuth Munter, menadžer tvrtke Durst, rekao je: “Stvarno se veselimo sajmu Labelexpo 2019., gdje ćemo predstaviti još inovacija. To uključuje novi softver i proširenje našeg ažuriranog Tau RSC portfelja koji će postaviti osnovu za budućnost industrijskog digitalnog ink jet tiska.”

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti