PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

DURST PREDSTAVLJA UNAPREĐENI TAU RSC NA SAJMU LABELEXPO

Kompanija Durst, proizvođač naprednih tehnologija za digitalnu štampu i proizvodnju, predstaviće  revolucionarne inovacije i uživo demonstrirati unapređeni Tau RSC, proširujući svoj portfolio proizvoda predstavljanjem novog modela na svom štandu C50 u hali 9, na sajmu  Labelexpo 2019 u Briselu (Belgija), 24. – 27. septembra.

Predstavljeni pre dve godine, Tau 330 RSC i Tau 330 RSC E, UV inkjet štampači u jednom prolazu postavili su nove standarde u industriji etiketa sa već više od 50 instalacija širom sveta. Posetioci će moći pažljivo da pogledaju tehnologiju i različite aplikacije koje koriste kupci. Nove karakteristike su poseban način štampe bele boje, velika pokrivnost i brzina štampe bele boje, koji doprinose povećanju performansi i rasponu aplikacija za kupce.

Fokus na štandu biće i na novom portfoliju softvera koji nudi Durst Professional Services. Nove karakteristike softvera Durst Workflow Label u kombinaciji sa softverom Durst SmartShop i integrisanim paketima doprinose ispunjavanju standarda za Industriju 4.0, preko Tau RSC portfolija.

Gospodin Helmuth Munter, menadžer kompanije Durst, rekao je: „Stvarno se radujemo sajmu Labelexpo 2019, gdje ćemo predstaviti još inovacija. To uključuje novi softver i proširenje našeg ažuriranog Tau RSC portfolija koji će postaviti osnovu za budućnost industrijske digitalne inkjet štampe.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content