Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DURST PREDSTAVLJA UNAPREĐENI TAU RSC NA SAJMU LABELEXPO

Kompanija Durst, proizvođač naprednih tehnologija za digitalnu štampu i proizvodnju, predstaviće  revolucionarne inovacije i uživo demonstrirati unapređeni Tau RSC, proširujući svoj portfolio proizvoda predstavljanjem novog modela na svom štandu C50 u hali 9, na sajmu  Labelexpo 2019 u Briselu (Belgija), 24. – 27. septembra.

Predstavljeni pre dve godine, Tau 330 RSC i Tau 330 RSC E, UV inkjet štampači u jednom prolazu postavili su nove standarde u industriji etiketa sa već više od 50 instalacija širom sveta. Posetioci će moći pažljivo da pogledaju tehnologiju i različite aplikacije koje koriste kupci. Nove karakteristike su poseban način štampe bele boje, velika pokrivnost i brzina štampe bele boje, koji doprinose povećanju performansi i rasponu aplikacija za kupce.

Fokus na štandu biće i na novom portfoliju softvera koji nudi Durst Professional Services. Nove karakteristike softvera Durst Workflow Label u kombinaciji sa softverom Durst SmartShop i integrisanim paketima doprinose ispunjavanju standarda za Industriju 4.0, preko Tau RSC portfolija.

Gospodin Helmuth Munter, menadžer kompanije Durst, rekao je: „Stvarno se radujemo sajmu Labelexpo 2019, gdje ćemo predstaviti još inovacija. To uključuje novi softver i proširenje našeg ažuriranog Tau RSC portfolija koji će postaviti osnovu za budućnost industrijske digitalne inkjet štampe.”

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content