Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Durst restrukturira segment tiska na tekstil

Durst, proizvođač naprednih digitalnih tehnologija tiska i proizvodnje, restrukturirao je svoj segment industrijskog tiska na tekstil.

Novi voditelj segmenta, dr. Stefan Kappaun, odgovoran je za strateški smjer u kućnom tekstilu, odjeći i dodacima. Dr. Kappaun će biti i poveznica sa segmentom velikog formata, koji preuzima soft signage i tkanine u njihovom portfelju.

Dr. Kappaun član je izvršnog tima tvrtke Durst Group i vodi posao s bojama za sve segmente kao izvršni potpredsjednik Inks & Fluids. Tehnički je kemičar s naglaskom na polimernim znanostima i obrazovani ekonomist, stručnjak je za znanost o materijalima, marketingu te razvoju sustava za digitalni ink jet tisak.

To je znanje posebno važno u industrijskom tisku tekstila, jer, za razliku od drugih industrija, različiti materijali, prije i nakon obrade, kao i utjecaji velikih razmjera, predstavljaju svakodnevni izazov u digitalnoj proizvodnji tekstila. Istovremeno, digitalni tisak na tekstilu jedno je od najvećih tržišta rasta ink jet tehnologije. To je sektor na koji ciljaju oglašivački mediji i pružatelji velikog formata, pored tradicionalnih proizvođača tekstila. Svi imaju različita iskustva s tekstilom, ali uvijek traže nove aplikacije i poslovne mogućnosti.

Sa serijom Alpha, Durst nudi industrijske tiskarske sustave s vodenim reaktivnim, pigmentnim i disperzivnim bojama, kao i softverskim rješenjima za učinkovit i ekonomičan digitalni tisak na tekstil.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content