PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Durst restrukturira segment štampe na tekstil

Durst, proizvođač naprednih digitalnih tehnologija štampe i proizvodnje, restrukturirao je svoj segment industrijske štampe na tekstil.

Novi menadžer tog segmenta, dr Stefan Kappaun, odgovoran je za strateški smer u kućnom tekstilu, odeći i dodacima. Dr Kappaun će biti i veza sa segmentom velikog formata, koji preuzima soft signage i tkanine u njihovom portfoliju.

Dr Kappaun član je izvršnog tima kompanije Durst Group i vodi posao sa bojama za sve segmente kao izvršni potpredsednik Inks & Fluids. Tehnički je hemičar s naglaskom na polimerima i obrazovani ekonomista, stručnjak je za poznavanje materijala, marketing i razvoj sistema za digitalnu ink jet štampu.

To je znanje posebno važno u industrijskoj štampi tekstila, jer, za razliku od drugih industrija, različiti materijali, pre i nakon obrade, kao i uticaji velikih razmera, predstavljaju svakodnevni izazov u digitalnoj proizvodnji tekstila. Istovremeno, digitalna štampa na tekstilu ima najveći rast na tržištu ink jet tehnologije. To je sektor na koji ciljaju oglasni mediji i pružaoci usluge štampe velikog formata, pored tradicionalnih proizvođača tekstila. Svi imaju različita iskustva s tekstilom, ali uvek traže nove aplikacije i poslovne mogućnosti.

Sa serijom Alpha, Durst nudi industrijske štamparske sisteme sa vodenim reaktivnim, pigmentnim i disperzivnim bojama, kao i softverskim rešenjima za efikasnu i ekonomičnu digitalnu štampu na tekstilu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content