Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Ed Sheeran i etiketa za ketchup

Pop mega zvijezda Ed Sheeran pokazao je da vjeruje u savršenu snagu tiska kroz kampanju za vrlo limitirano izdanje etiketa za Heinz Ketchup.
Napravljeno je samo 150 bočica ketchupa Ed Sheeran X Heinz sa sleeve etiketom čiji dizajn pokazuje brojne pjevačeve tetovaže od kojih je jedna zapravo i originalna, jedinstvena Heinz etiketa.
Tri boce našle su se 15. 8. na aukciji u Christie’s u Londonu kako bi se prikupila sredstva za dvije dobrotvorne organizacije koje je odabrao Sheeran. Postigle su cijenu od 1.816 USD.
Od preostalih boca, 104 će biti podijeljeno u internetskim nagradnim igrama, a ostatak će biti poklonjen super fanovima ili se pojaviti u odabranim muzejima širom svijeta.

Projekt je pokrenut nakon što je Sheeran zbog ljubavi prema ovoj robnoj marki, kontaktirao Heinz putem Instagrama kako bi iznio tu ideju koja se odlično poklopila s obilježavanjem 150. rođendana ovog svjetski poznatog ketchupa.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content