PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

ED SHEERAN I ETIKETA ZA KEČAP

Mega pop zvezda Ed Sheeran pokazao je da veruje u savršenu snagu štampe kroz kampanju za vrlo limitirano izdanje etiketa za Heinz kečap.

Napravljeno je samo 150 flašica kečapa Ed Sheeran X Heinz sa termo-skupljajućom etiketom (shrink sleeve) etiketom čiji dizajn pokazuje brojne pevačeve tetovaže od kojih je jedna zapravo i originalna, jedinstvena Heinz etiketa.

Tri flaše našle su se 15.8. na aukciji u Christie’s u Londonu kako bi se prikupila sredstva za dve dobrotvorne organizacije koje je odabrao Širan. Postigle su cenu od 1.816 USD.

Od preostalih flaša, 104 će biti podeljeno u nagradnim igrama na internetu, a ostatak će biti poklonjen super fanovima ili će se pojaviti u odabranim muzejima širom sveta.

Projekat je pokrenut nakon što je Sheeran zbog ljubavi prema ovoj robnoj marki, kontaktirao Heinz putem Instagrama, kako bi predložio tu ideju koja se odlično poklopila s obeležavanjem 150. rođendana ovog svetski poznatog kečapa.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content