Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EFI donosi novu transformacijsku platformu za ambalažere

Electronics For Imaging, Inc. objavio je snažni novi dodatak svojoj već robusnoj platformi MarketDirect. S EFI MarketDirect PackCentral dodatkom profesionalci za pakiranje mogu digitalno transformirati svoje poslovanje i povećati profitabilnost novim tokovima prihoda i smanjenim troškovima prodaje.

Imajući najviše na umu kupce, dodatak PackCentral omogućuje pružateljima usluga pakiranja povećanje vrijednosti za brendove kojima se služe pojednostavljujući njihove tijekove rada do kraja, istovremeno nudeći mogućnost poput SmartBox Designera, novog alata za pojednostavljenje i vizualizaciju na linijski 3D dizajn.

Nove PackCentral web-to-pack opcije poboljšavaju funkcionalnost ponude EFI MarketDirecta izvan osnovnih mogućnosti komunikacije s klijentima i upravljanja marketinškim kampanjama, dodajući jednostavne alate za nabavu, upravljanje narudžbama i alate za suradnju s kupcima, a dizajnirani su posebno za proizvođače ambalaže i razne brendove.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content