PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

EFI donosi novu transformacijsku platformu za ambalažere

Electronics For Imaging, Inc. objavio je snažni novi dodatak svojoj već robusnoj platformi MarketDirect. Sa EFI MarketDirect PackCentral dodatkom, profesionalci za pakovanje mogu digitalno da transformišu svoje poslovanje i povećaju profitabilnost novim tokovima prihoda i smanjenim troškovima prodaje.

Imajući najviše na umu kupce, dodatak PackCentral omogućava pružaocima usluga pakovanja povećanje vrednosti za brendove kojima se služe, pojednostavljujući njihov tok rada do kraja, a istovremeno nudeći mogućnost poput SmartBox Designer-a, novog alata za pojednostavljenje i vizualizaciju na linijski 3D dizajn.

Nove PackCentral web-to-pack opcije poboljšavaju funkcionalnost ponude EFI MarketDirect-a izvan osnovnih mogućnosti komunikacije s klijentima i upravljanja marketinškim kampanjama, dodajući jednostavne alate za nabavku, upravljanje porudžbinama i alate za saradnju sa kupcima, a dizajnirani su posebno za proizvođače ambalaže i razne brendove.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content