PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EFI i Highcon sklopili sporazum o partnerstvu

Dva renomirana imena u grafičkoj branši, tvrtke EFI i Highcon sklopile su sporazum o globalnom partnerstvu. Cilj je ponuditi integriranu, end-to-end produktivnost te workflow.

Tako će se sa sljedećim izdanjem Highcon softvera Euclid i Beam, kupci Highcona moći integrirati s EFI portalom za narudžbe MarketDirect PackCentral. Također moći će se spojiti i s EFI Auto-Count 4D softverom koji automatski prikuplja precizne podatke vezane uz proizvodnju i rezanje.

U obje tvrtke se nadaju da će partnerstvo značajno poboljšati ukupno vrijeme nastanka tiskanog materijala zahvaljujući potpuno optimiziranom lancu opskrbe koji na jednom mjestu okuplja kupce, tiskare i opremu za digitalni tisak kroz robusnu dvosmjernu povezanost. Ova sveobuhvatna platforma donosi stvarnu vrijednost tvrtkama koje žele poboljšati učinkovitost, upravljati i optimizirati potrošnju papira i zaliha, smanjiti otpad i poboljšati dobit koristeći automatizaciju.

„Tržište digitalnog tiska valovitih materijala vidimo kao područje snažnog rasta. Rješenja EFI Nozomi započela su revoluciju u industriji i kao dio našeg cjelovitog pogleda na tržište prepoznali smo Highcon kao vodećeg u sljedećem koraku u procesu digitalnog tiska – digitalnoj doradi. Njihova rješenja za digitalno rezanje i savijanje omogućuju onu vrstu proizvodnje na zahtjev koja pokreće uspjeh kupaca“, rekao je Ken Hanulec, potpredsjednik, zadužen za svjetski marketing u tvrtki EFI.

I u Highconu su uzbuđeni zbog suradnje s EFI-em. „Na istinskom digitalnom end-to-end rješenju, platformama Nozomi i Beam, zajedno s automatizacijom radnog tijela odgovorit ćemo na potrebe tržišta za održivošću i proizvodnom učinkovitošću industrije 4.0“, rekao je Shlomo Nimrodi, Highcon CEO.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content