PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Efi i Highcon sklopili sporazum o partnerstvu

Dva renomirana imena u grafičkoj branši, kompanije EFI i Highcon sklopile su sporazum o globalnom partnerstvu. Cilj je da se ponudi integrisana, end-to-end produktivnost, kao i workflow.

Tako će se sa sledećim izdanjem Highcon softvera Euclid i Beam, kupci Highcon-a moći da se integrišu sa EFI portalom za narudžbe MarketDirect PackCentral. Takođe, moći će da se spoje i s EFI Auto-Count 4D softverom koji automatski prikuplja precizne podatke vezane za proizvodnju i rezanje.

U obe kompanije se nadaju da će partnerstvo značajno da poboljša ukupno vreme nastanka štampanog materijala zahvaljujući potpuno optimizovanom lancu snabdevanja koji na jednom mestu okuplja kupce, štamparije i opremu za digitalnu štampu kroz robusnu dvosmernu povezanost. Ova sveobuhvatna platforma donosi stvarnu vrednost kompanijama koje žele da poboljšaju efikasnost, da upravljaju i optimizuju potrošnju papira i zaliha, da smanje otpad i poboljšaju dobit koristeći automatizaciju.

„Tržište digitalne štampe valovitih materijala vidimo kao područje snažnog rasta. Rešenja EFI Nozomi započela su revoluciju u industriji i kao deo našeg celovitog pogleda na tržište prepoznali smo Highcon kao vodećeg u sledećem koraku u procesu digitalne štampe – u digitalnoj doradi. Njihova rešenja za digitalno rezanje i savijanje omogućuju onu vrstu proizvodnje na zahtev koja pokreće uspeh kupaca“, rekao je Ken Hanulec, potpredsednik, zadužen za svetski marketing u kompaniji EFI.

I u kompaniji Highcon su uzbuđeni zbog saradnje s EFI-em. „Na istinskom digitalnom end-to-end rešenju, platformama Nozomi i Beam, zajedno s automatizacijom radnog tela, odgovorićemo na potrebe tržišta za održivošću i proizvodnom efikasnošću industrije 4.0“, izjavio je Shlomo Nimrodi, Highcon CEO.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content