PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Unaprijeđeni EFI Nozomi C18000 Plus

Tiskare koje u svojem poslovanju rade velike naklade tiska sada mogu postići novu, višu razinu produktivnosti s prvim single pass ink jet pisačem tvrtke EFI (Electronics For Imaging, Inc.), za izradu displeja. Novi EFI Nozomi C18000 Plus UV LED ink jet pisač, dio je EFI-jeve superbrze serije uređaja. Polazi od već dokazanih mogućnosti EFI Nozomi C18000 Plus pisača za direktni tisak na pločasti valoviti karton. S ovim novim rješenjem širine 1.6m, korisnici mogu postići izvanrednu brzinu otiska na sintetičke medije i papirne materijale. Radi se o brzini do 1.000 listova ili ploča na sat. Buduća nadogradnja pisača također će omogućiti pretvorbu u roll-to-roll proizvodnju.

EFI pisač s jednim prolazom pruža vrhunski otisak na širokom spektru medija. Radi brzinama koje su i tri do četiri puta brže od najproduktivnijih pisača s više prolaza. Sve to u količinama u kojima se druga digitalna rješenja ne ističu, pružajući kupcima niže ukupne troškove i veći potencijal zarade kod velikih naklada.

Transformacija analognog u digitalno

Ovaj revolucionarni pisač može korisnicima pružiti najnižu cijenu po kvadratnom metru na tržištu, a istovremeno i najveći raspon primjene te iznimnu učinkovitost. Uz to, 7-bojni pisač pokriva široku paletu boja: CMYK plus opcija narančaste, ljubičaste i bijele.

Svi ovi čimbenici čine EFI Nozomi C18000 Plus pisač konkurentom po cijeni mnogim analognim rješenjima za tisak.

Predviđa se da će pisač biti dostupan kasnije ove godine.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content