PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Unapređeni EFI Nozomi C18000 Plus

Štamparije koje u svom poslovanju rade velike štamparske tiraže  sada mogu postići novi i viši nivo produktivnosti sa prvim single pass ink jet štampačem kompanije EFI (Electronics For Imaging, Inc.), za izradu displeja. Novi EFI Nozomi C18000 Plus UV LED ink jet štampač deo je EFI-jeve superbrze serije uređaja. Polazi od već dokazanih mogućnosti EFI Nozomi C18000 Plus štampača za direktnu štampu na pločasti valoviti karton. Sa ovim novim rešenjem širine 1.6m, korisnici mogu postići izvanrednu brzinu otiska na sintetičke medije i papirne materijale. Reč je o brzini do 1.000 listova ili ploča na sat. Buduća nadogradnja štampača takođe će omogućiti prelaz u roll-to-roll proizvodnju.

EFI štampač sa jednim prolazom pruža vrhunski otisak na širokom spektru medija. Radi brzinama koje su i do tri, četiri puta brže od najproduktivnijih štampača sa više prolaza. Sve to u količinama u kojima se druga digitalna rešenja ne ističu, pružajući kupcima niže ukupne troškove i veći potencijal zarade kod velikih tiraža.

Transformacija analognog u digitalno

Ovaj revolucionarni štampač može da pruži korisnicima najnižu cenu po kvadratnom metru na tržištu, a istovremeno i najveći raspon primene kao I izuzetnu efikasnost. Uz to, 7-bojni štampač pokriva široku paletu boja: CMYK plus opcija narandžaste, ljubičaste i bele.

Svi ovi elementi čine EFI Nozomi C18000 Plus štampač konkurentom po ceni mnogim analognim rešenjima za štampu.

Predviđa se da će štampač biti dostupan kasnije ove godine.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content