PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EFI predstavio novu generaciju Nozomi pisača – C18000 Plus

EFI je predstavio uređaj Nozomi C18000 Plus, novu generaciju svog digitalnog ink jet pisača za valovite materijale s jednim prolazom.

Model “Plus” nadovezuje se na karakteristike uređaja Nozomi C18000, no donosi značajna poboljšanja kako bi pružio veću produktivnost, kvalitetu i svestranost za valovite materijale.

Ključna poboljšanja za ovaj ink jet LED pisač uključuju novo napredno transportno napajanje i patentirane sustave vakuumskih stolova koji eliminiraju iskrivljenje materijala, a istovremeno povećavaju produktivnost i smanjuju vrijeme rada pisača. Nozomi C18000 Plus ima poboljšani sustav provjere kvalitete nakon ispisa koji pomaže korisnicima da nadgledaju kvalitetu i brzo prepoznaju probleme s mlaznicom za ink jet ili druge nedostatke.

Radeći pri brzinama do 75 m/min i proizvodeći do 10.000 komada 890×890 mm ploča na sat, nove opcije uključuju brzo izmjenjivi anilox premaz za poboljšane performansi. Uz standardne CMYK boje, pisač je dostupan s dodatnom narančastom, ljubičastom ili bijelom bojom što omogućuje raspon ispisa do 97% Pantone boja.

Tvrtka navodi kako je obrada poslova na ovom pisaču 5% brža zahvaljujući najnovijoj verziji EFI Fiery NZ-1000 DFE softvera.

Nozomi C18000 Plus dostupan je odmah, dok trenutni korisnici EFI Nozomi uređaja mogu kupiti Plus model kao nadogradnju.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content