PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Elitron Kombo TH – nagrađivan proizvod iz Elitron game

Symbol grupa u suradnji s Elitronom pokreće seriju kratkih video uradaka kojima, uz predstavljanje game proizvoda, nudi i uvid u mogućnosti strojeva koje predstavljaju i eventualne benefite koje navedeni proizvodi nose svojim korisnicima.

Prvo u nizu je predstavljanje Elitron Kombo TH, nagrađivanog proizvoda iz Elitronove game. Uz već dobro znanu robusnost izrade i višezonski vakuum (u ovom slučaju 40 vakuum zona), specifičnost Kombo TH cuttera je to što je opremljen dvjema reznim glavama (TH = Twin Head = Dvostruka glava). Uz dvije glave koje osiguravaju veću produktivnost, stroj može funkcionirati kao dvostruka proizvodnja za isti proizvod i isti materijal, ali je zahvaljujući posebno razvijenom i patentiranom Softveru ”Twincut” u mogućnosti obrađivati različite materijale s različitim file-ovima i dakako različitim alatima u isto vrijeme.

Uz sve navedene benefite, kao i svaki drugi Elitronov proizvod i Kombo TH je opremljen multifunkcionalnom reznom glavom sa svim potrebnim alatima za Signage & Display, ali i packaging proizvodnju. Od mogućih opcija izdvajaju Seeker system PRO i videoprojekciju koji dodatno povećavaju razinu automatizacije i produktivnost proizvodnje.

Detaljnije saznajte u videu:

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content