Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Elitron Kombo TH – nagrađivan proizvod iz Elitron game

ELITRON KOMBO TH – NAGRAĐIVAN PROIZVOD IZ ELITRON GAME

Symbol grupa u saradnji sa kompanijom Elitron pokreće seriju kratkih video sadržaja kojima, uz predstavljanje game proizvoda, nudi i uvid u mogućnosti mašina koje predstavljaju i eventualne benefite koje navedeni proizvodi donose svojim korisnicima.

Prvo u nizu je predstavljanje Elitron Kombo TH, nagrađivanog proizvoda iz Elitronove game. Uz već dobro poznatu robusnost izrade i višezonski vakuum (u ovom slučaju 40 vakuum zona), specifičnost Kombo TH cuttera je u tome što je opremljen dvema reznim glavama (TH = Twin Head = Dvostruka glava). Uz dve glave koje obezbeđuju veću produktivnost, mašina može da funkcioniše kao dvostruka proizvodnja za isti proizvod i isti materijal, ali je zahvaljujući posebno razvijenom i patentiranom Softveru ”Twincut” u mogućnosti da obrađuje i različite materijale sa različitim fajlovima i različitim alatima u isto vreme.

Uz sve navedene benefite, kao i svaki drugi Elitronov proizvod i Kombo TH je opremljen multifunkcionalnom reznom glavom sa svim potrebnim alatima za Signage & Display, ali i packaging proizvodnju. Od mogućih opcija izdvajaju se Seeker system PRO i video projekcija koji dodatno povećavaju nivo automatizacije i produktivnost proizvodnje.

Više informacija saznajte u videu:

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content