PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson najavljuje prvu u novoj seriji PrecisionCore ispisnih glava

Kako bi udovoljio sve bržem pomaku prema digitalnom tisku u komercijalnom i industrijskom sektoru, Epson proširuje svoj asortiman ispisnih glava PrecisionCore.

D3000-A1R prva je u Epsonovoj novoj paleti ispisnih glava koje podržavaju cirkulaciju boje na razini mlaznice. To povećava pouzdanost time što se smanjuje potreba za čišćenjem i zatvaranjem mlaznica.

Ispisna glava može se koristiti u jednobojnom načinu rada pri rezoluciji od 1200 dpi ili s dvije boje uz 600 dpi. Zahvaljujući tome, D3000-A1R pruža izvanrednu kvalitetu slike i veliku brzinu ispisa usporedive s onima na postojećim analognim pisačima.

S visinom od 67 mm, DC300-A1R lako je prilagodljiva širokom rasponu i visokokvalitetnim aplikacijama poput fleksibilne ambalaže, etikera i dekora. Njihov robusni industrijski dizajn znači da se njima može sigurno rukovati bez oštećenja mlaznica ispisne glave

Potražnja za digitalnim rješenjima s bojama na bazi vode posljednjih je godina u porastu zbog rastućih zahtjeva za smanjenjem utjecaja tiska na okoliš. Ispisna glava D3000-A1R  u dobrom je položaju da ponudi konkurentsku prednost proizvođačima opreme koji žele riješiti probleme okoliša i održivosti.

Ispisne glave Epson PrecisionCore D3000-A1R bit će dostupne kasnije ove godine.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content