PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson najavljuje prvu u novoj seriji PrecisionCore štamparskih glava

Kako bi udovoljio sve bržem pomaku prema digitalnoj štampi u komercijalnom i industrijskom sektoru, Epson proširuje svoj asortiman štamparskih glava PrecisionCore.

D3000-A1R prva je u Epsonovoj novoj paleti štamparskih glava koje podržavaju cirkulaciju boje na nivou mlaznice. To povećava pouzdanost time što se smanjuje potreba za čišćenjem i zatvaranjem mlaznica.

Štamparska glava može da se koristi u jednobojnom načinu rada pri rezoluciji od 1200 dpi ili sa dve boje uz 600 dpi. Zahvaljujući tome, D3000-A1R pruža izvanredan kvalitet slike i veliku brzinu štampe usporedive s onima na postojećim analognim štampačima.

S visinom od 67 mm, DC300-A1R lako je prilagodljiva širokom rasponu i visokokvalitetnim aplikacijama poput fleksibilne ambalaže, etikera i dekora. Njihov robusni industrijski dizajn znači da se njima može sigurno rukovati bez oštećenja mlaznica štamparske glave

Potražnja za digitalnim rešenjima sa bojama na bazi vode poslednjih je godina u porastu zbog rastućih zahteva za smanjenjem uticaja štampe na okolinu. Štamparska glava D3000-A1R  u dobrom je položaju da ponudi konkurentsku prednost proizvođačima opreme koji žele da reše probleme okoline i održivosti.

Štamparske glave Epson PrecisionCore D3000-A1R biće dostupne kasnije ove godine.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content