PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson najavljuje SureColor SC-V7000 UV LED flatbed pisač

Za proizvođače u signage segmentu koji žele proširiti svoju ponudu i proizvoditi visokokvalitetna rješenja, Epson najavljuje lansiranje svog prvog UV LED flatbed pisača namijenjenog signage tržištu. SureColor SC-V7000 nadovezuje se na uspješnu Epsonovu SureColor S seriju signage pisača, pružajući visokokvalitetne, brze i pouzdane rezultate na različitim medijima.

SC-V7000 dizajniran je da udovolji potrebama današnjih signage tvrtki koje se moraju usredotočiti na brži protok i niže ukupne troškove, bez ugrožavanja rezultata. Ovaj robusni, cjenovno prihvatljivi signage pisač, koji će na tržištu biti dostupan od studenog/novembra, uključuje Epsonovu ispisnu glavu Micro Piezo u kombinaciji s novorazvijenim setom od deset originalnih boja koji kao standardne uključujuće sivu, crvenu, bijelu i lak. To osigurava preciznu reprodukciju boja za spotne i korporativne boje – kod kojh nema kompromisa.

UV flatbed pisač nudi mogućnost ispisa do dimenzija 2.5 x 1.25m, ispisuje izravno na širok raspon podloga debljine do 80mm, uključujući akrile, polikarbonate, PVC, aluminij, metal, poliester, pjenaste ploče, stiren, drvo i kamen.

Ključne značajke SC-V7000 uključuju:

  • Novo razvijeni set s 10 boja uključujući light cyan, light magenta i sivu koje pružaju nisku zrnatost te crvenu za živopisne i svijetle ispise
  • Brzi simultani ispis, čak i pri korištenju bijele boje i laka,  postignut zahvaljujući jedinstvenom rasporedu glava
  • Maksimalna širina ispisa – 2.500 x 1.250mm
  • Višezonski vakuumski sustav
  • Igle za registraciju za jednostavno i konzistentno pozicioniranje
  • Maksimalna debljina medija 80 mm s automatskom detekcijom i podešavanjem visine
  • Epson Edge Print RIP softver.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content