Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson najavljuje Surecolor SC-V7000 UV led flatbed štampač

EPSON NAJAVLJUJE SURECOLOR SC-V7000 UV LED FLATBED ŠTAMPAČ

Za proizvođače u signage segmentu koji žele da prošire svoju ponudu i proizvedu visokokvalitetna rešenja, Epson najavljuje lansiranje svog prvog UV LED flatbed štampača namenjenog signage tržištu. SureColor SC-V7000 se nadovezuje na uspešnu Epsonovu SureColor S seriju signage štampača, pružajući visokokvalitetne, brze i pouzdane rezultate na različitim medijima.

SC-V7000 je dizajniran da zadovolji potrebe današnjih signage kompanija koje moraju da se fokusiraju na brži protok i niže ukupne troškove, bez ugrožavanja rezultata. Ovaj robusni, cenovno prihvatljivi signage štampač, koji će na tržištu biti dostupan od novembra, uključuje Epsonovu štamparsku glavu Micro Piezo u kombinaciji sa novorazvijenim setom od deset originalnih boja koji kao standardne uključuje sivu, crvenu, belu i lak. To obezbeđuje preciznu reprodukciju boja za spotne i korporativne boje – kod kojh nema kompromisa.

UV flatbed štampač nudi mogućnost štampe do dimenzija 2.5 x 1.25m, štampa direktno na širok raspon podloga debljine do 80mm, uključujući akrile, polikarbonate, PVC, aluminijum, metal, poliester, penaste ploče, stiren, drvo i kamen.

Ključne karakteristike SC-V7000 podrazumevaju:

  • Novorazvijeni set od 10 boja koji uključuje Light Cyan, Light Magenta i sivu koje pružaju finiji ispis, kao i crvenu za živopisnu i jarku štampu
  • Brzu simultanu štampu, čak i pri korišćenju bele boje i laka, zahvaljujući jedinstvenom rasporedu glava
  • Maksimalnu širinu štampe – 2.500 x 1.250mm
  • Višezonski vakuumski sistem
  • Igle za registraciju za jednostavno i konzistentno pozicioniranje
  • Maksimalnu debljinu medija 80 mm s automatskom detekcijom i podešavanjem visine
  • Epson Edge Print RIP softver.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content