Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson osnovni DTG i DTF hibridni printer uskoro na tržištu

Predstavljanjem modela SureColor F1000, Epson je među prvima na tržište plasirao DTG i DTF hibridni printer s bijelom bojom i za tamne materijale. SC-F1000 upotpunjuje Epsonov portfelj DTG i DTFilm hibridnih printera (izravno na odjeću ili izravno na film). Posebno je prikladan za korisnike koji traže isplativo rješenje za ispis malih naklada na velikom broju različitih svijetlih i tamnih slika materijala.

S PrecisionCore Micro TFP tehnologijom ispisne glave u kombinaciji s NV (Nozzle Verification) tehnologijom SC-F1000 postiže pouzdano izvrsnu kvalitetu ispisa s visokim stupnjem stabilnosti boja i ponovljivosti. SC-F1000 opremljen je bijelom bojom koja omogućuje izravan tisak na tamne odjevne tkanine kao i na folije.
Novi model SC-F1000 bit će dostupan od svibnja u specijaliziranim trgovinama.

Printer koristi nove UltraChrome DG2 boje koje sprječavaju razlijevanje žute i crne boje te proizvode živopisne boje. S obzirom na to da se može koristiti i za DTG i za DTFi ispis, omogućuje primjenu na velikom broju različitih materijala. Idealan je, stoga, za izradu na zahtjev i tisak na majice, hood, jastuke i slične reklamne proizvode.

Pouzdan, cjenovno prihvatljiv i s brojnim funkcionalnostima

S kompaktnim dizajnom koji ne zauzima puno prostora, novi printer nalazi mjesto čak i u skučenim prostorima. S obzirom na to da zahtijeva ventilator, može se čak i objesiti izravno na zid. Vrlo je jednostavan za korištenje i pruža brojne funkcije koje intuitivno omogućuju precizan i visokokvalitetan ispis.
Veliki poklopac tu je za lakše umetanje materijala, odnosno folije za tisak, dok set senzora prepoznaje neravnine i nabore na materijalu i tako sprečava greške. Printer ima i mogućnost podešavanja visine čime se površina za ispis automatski podiže ili spušta na optimalnu visinu.

Printerom se upravlja preko zaslona osjetljivog na dodir s intuitivno kreiranim izbornicima. Povezivanje je moguće preko Gigabit Ethernet, USB i WLAN mreže. Nadalje, ima niz funkcija, kao što je automatski sustav čišćenja koji minimizira troškove održavanja i povećava produktivnost.
Vrećice s bojom velike količine traju dugo, a zamjena je brza i jednostavna.

Fleksibilnost i produktivnost SC-F1000 dodatno je podržana Epsonovim softverom „GarmentCreator2“. Softver koji uključuje unaprijed postavljene postavke ispisa za bržu i učinkovitiju proizvodnju.

„Trendovi na tržištu dovode do toga da je potražnja za osnovnim modelom DTF printera u posljednje vrijeme sve veća. Naš novi model cjenovno je vrlo pristupačno rješenje koje će korisnicima olakšati izlazak na tržište. Epson SC-F1000 pruža izvrsnu kvalitetu ispisa, pouzdanost i mnoge značajke koje poboljšavaju produktivnost i doprinose optimalnoj potrošnji resursa“, rekao je gosp. Marko Đurić, prodajni predstavnik za Balkan u tvrtki Epson.

Dodatne informacije pogledajte na: Epson rješenja za profesionalni grafički ispis

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content