PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Epson osnovni DTG i DTF hibridni štampač uskoro na tržištu

Predstavljanjem modela SureColor F1000, Epson je među prvima na tržište plasirao DTG i DTF hibridni štampač s belim mastilom i za tamne materijale.

SC-F1000 upotpunjuje Epson portfolio DTG- i DTFilm-hibridnih štampača (Direct to Garment odnosno Direct to Film). Posebno je pogodan za korisnike koju traže povoljno rešenje za štampanje malih tiraža na velikom broju različitih svetlih i tamnih materijala.

Sa PrecisionCore Micro TFP-tehnologijom glave štampača u kombinaciji sa NV-tehnologijom (Nozzle Verification), SC-F1000 postiže pouzdano odličan kvalitet štampanja sa visokim stepenom stabilnosti i ponovovljivosti boja. SC-F1000 je opremljen belim mastilom koje omogućava direktnu štampu na tamnim odevnim komadima tekstila kao i na folijama. Novi model SC-F1000 će biti raspoloživ od maja meseca u specijalizovanim prodavnicama.

Štampač koristi nova UltraChrome DG2 mastila koja sprečavaju curenje žute i crne boje te  proizvode živahne boje. Pošto može da se koristi i za DTG i DTFi štampu, ovaj uređaj omogućuje primenu na velikom broju različitih materijala. Stoga je idealan za proizvodnju na zahtev i štampu na majicama, duksericama sa kapuljačom, cegerima, jastucima i sličnim promotivnim proizvodima.

Pouzdan, cenovno prihvatljiv i s brojnim mogućnostima

Sa kompaktnim dizajnom koji ne zauzima puno prostora, novi štampač nalazi mesto i u uskim prostorima. Pošto je uređaju neophodan ventilator, može čak i da se okači direktno na zid. Vrlo je jednostavan za upotrebu i pruža niz funkcija koje intuitivno omogućavaju precizno i visoko kvalitetno štampanje. Veliki poklopac je tu za lakše umetanje materijala, odnosno folije za štampu. Set senzora prepoznaje neravnine i nabore na materijalu i tako sprečava greške. Štampač sem toga ima mogućnost podešavanja visine koje podlogu za štampanje automatski podiže ili spušta na optimalnu visinu.

Štampačem se upravlja putem touch ekrana sa intuitivno napravljenim menijima, a povezivanje je moguće preko Gigabit Ethernet, USB kao i WLAN mrežom. Dalje, ima niz funkcija, kao na primer, automatski sistem za čišćenje koji troškove održavanja svodi na minimum i povećava produktivnost. Vrećice sa mastilom velikog volumena dugo traju i zamena je brza i jednostavna.

Fleksibilnost i produktivnost SC-F1000 dodatno podržava softver Epson „GarmentCreator2“ koji sadrži i unapred pripremljena podešavanja štampe za bržu i efikasniju produkciju.

 „Trendovi na tržištu vode ka tome da je potražnja za osnovnim modelom DTF printera poslednje vreme sve veća. Naš novi model je veoma povoljno rešenje koje će korisnicima olakšati ulazak na tržište. Epson SC-F1000 pruža odličan kvalitet štampe, pouzdanost i mnoge funkcije koje unapređuju produktivnost a doprinose optimalnoj potrošnji resursa“, rekao je Marko Đurić, predstavnik prodaje za Balkan u kompaniji Epson.

Dodatne informacije pogledajte na: Epson rešenja za profesionalnu grafičku štampu  

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content