PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson predstavlja svoj prvi Resin ink pisač velikog formata

Lansiranjem SureColor SC-R5010 serije Epson je proširio svoju liniju pisača za sign segment, koja sad uključuje i rješenje s bojom na bazi smole (resin ink), nudeći dobavljačima usluga tiska i kreativnim dizajnerskim agencijama mogućnost da proizvode širok spektar reklama i drugih proizvoda visoke vrijednosti, uz izvanredne rezultate koji su pritom i ekološki prihvatljivi.

Nova serija R je odgovor na izazove industrije, koji nastaju prilikom rada s bojom na bazi smole, i predstavlja idealno rješenje zahvaljujući Epsonovoj dugogodišnjoj tradiciji i postignutim rezultatima na poljima kvalitete slika, upravljanja bojama i kontroli podloge.

Novi 64-inčni pisač nudi izuzetne performanse tiska i kontrolu boja zahvaljujući PrecisionCore Micro TFP glavi. Precizna kontrola temperature s četiri temperaturna senzora osigurava da boje budu postojane od ruba do ruba i od vrha do dna. Tri nezavisne grijače stanice osiguravaju ponovljivost boja i napredno rukovanje medijima.

Efikasan postupak sušenja i očvršćavanja omogućava laminiranje i isporuku istog dana, tako da korisnici mogu računati na smanjeno vrijeme izrade.

Ana Bajagić, marketing menadžerica tvrtke Epson za regiju Balkan, izjavila je: „Slušali smo naše kupce i razumjeli smo da postoji potražnja za kvalitetom, produktivnošću, pouzdanošću i stabilnim performansama u boji na tržištu boja baziranih na smoli. Uz SC-R5010, sada smo u mogućnosti da udovoljimo svim ovim zahtjevima. S našom linijom boja koje su ekološki-solventne, UV otporne, a od sada i bazirane na smoli, Epson nudi sve na jednom mjestu kad je u pitanju tisak reklama, POS materijala i dekoracija interijera”.

Ključne SC-R5010 karakteristike su:

  • Epson UltraChrome RS boja – Resin ink uz bogat izbor nijansi boja
  • Visok nivo otpornosti na ogrebotine
  • GreenGuard Gold, AgBB iFrench-VOC certifikati
  • Precizan sistem namatanja i uvlačenja medija – osigurava tisak role za rolom, te visok nivo produktivnosti
  • Napredna automatska kontrola zatezanja (Ad-ATC) za točno i stabilno uvlačenje medija
  • Dijelovi koje može zamijeniti operater (glava za tisak koju korisnik sam može zamijeniti)
  • Novo dizajnirani grijač s tri stanice (zagrijavanje prije rada / grijanje valjka / toplina nakon očvršćivanja)
  • Bulk rješenje za boju – vrećice s bojom od 1,5 litara za korisnike sa srednjim obujmom tiska i 2 vrećice s bojom od 1,5 l za korisnike s velikim obujmom tiska podržavaju funkciju jednostavne zamjene
  • 4,3-inčni display na dodir za intuitivan rad
  • Epson Edge Print RIP softver za jednostavno podešavanje

SC-R5010 na europsko tržište stiže u 12. mjesecu, dok će na teritoriju regije biti dostupan u proljeće 2021. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content