Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Epson tehnologija tiska u svijetu modnog dizajna

Jedan od segmenata unutar tekstilne industrije u kojem sve više svjedočimo sinergiji dva područja su modni dizajn i tisak tekstila. Tekstil se, naime, sve češće koristi kao medij za izražavanje kreativnosti u svijetu mode. Kako izgleda suradnja modne i grafičke industrije moglo se vidjeti na ovogodišnjem Textile Week Adria sajmu održanom u Zagrebu te na sajmu Grafima u Beogradu.

Na oba eventa tvrtka Epson pokazala je kako izgleda njena suradnja s modnom industrijom. Naime, Epson je napravio suradnju s modnim dizajnerom Boškom Jakovljevićem i njegovim brendom Martini Vesto by Boško. Kroz kolekcije otisnute na Epson sublimacijskoj tehnologiji, na kreativan i inspirativan način prikazali su kako danas više nema ograničenja u izradi materijala. Što dizajner osmislio to je apsolutno izvodljivo.

Kako se moglo vidjeti na reviji održanoj na sajmu Grafima, Boško Jakovljević je sjajno realizirao svoje ideje na različite komade poput odjela, haljina, sportske opreme i kupaćih kostima,  ali i unikatnih dodataka u vidu ruksaka, torbi, tenisica…Suradnja se gradi na velikom potencijalu tvrtke Epson i podršci modnoj industriji. Cilj je proizvodnja visokokvalitetnih odjevnih predmeta po mjeri s malim utjecajem na okoliš.

Reviju pogledajte na Print Magazin YouTube kanalu.
.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content