PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Epson tehnologija štampe u svetu modnog dizajna

Jedan od segmenata u okviru tekstilne industrije u kome smo sve više svedoci sinergije dve oblasti je modni dizajn i štampa na tekstilu. Tekstil se sve više koristi kao medij za izražavanje kreativnosti u svetu mode. Kako izgleda saradnja modne i grafičke industrije moglo se videti na ovogodišnjem sajmu Textile Week Adria u Zagrebu i na sajmu Grafima u Beogradu.

Na oba događaja, kompanija Epson je pokazala kako izgleda njena saradnja sa modnom industrijom. Naime, Epson je sarađivao sa modnim dizajnerom Boškom Jakovljevićem i njegovim brendom Martini Vesto by Boško. Kroz kolekcije štampane na Epson tehnologiji sublimacije, na kreativan i inspirativan način pokazali su da danas više nema ograničenja u proizvodnji materijala. Ono što je dizajner smislio je apsolutno izvodljivo.

Kako se moglo videti na reviji održanoj na sajmu Grafima, Boško Jakovljević je briljantno realizovao svoje ideje na različitim komadima poput odela, haljina, sportske opreme i kupaćih kostima, kao i unikatnih dodataka u vidu rančeva, torbi, patika. Saradnja je izgrađena na velikom potencijalu Epsona i podršci modnoj industriji. Cilj je proizvodnja visokokvalitetnih odevnih predmeta po meri sa neznatnim uticajem na životnu sredinu.

Reviju pogledajte na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content