PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EskoWorld online u 2020. godini

Esko, jedan od globalnih dobavljača integriranih hardverskih i softverskih rješenja za brendove i njihove partnere ove godine predstavlja premijerno svoj event fokusiran na tehnologiju pod nazivom EskoWorld online.

Tijekom dva tjedna Virtual EskoWorld pružit će vlasnicima brendova i njihovim partnerima priliku da otkriju najnovije tehnike i rješenja u ambalaži, etiketama, pripremi automatizacije i digitalizacije radnih procesa.

“Oduševljeni smo što možemo najaviti ovu vrstu konferencije za svoje kupce i partnere širom svijeta, “rekla je Melissa Plemen, direktorica marketinga tvrtke Esko. „Kroz deset dana predstavit ćemo vam izbor istog sadržaja koji biste osobno doživjeli u EskoWorld-u. Naši stručnjaci bit će domaćini širokog spektra uzbudljivih edukativnih radionica i mogućnosti interaktivnog učenja, nudeći uvid u najnovije tehnike najbolje prakse i omogućujući našim kupcima da dožive inspiraciju o tome kako bi mogao izgledati njihov budući tijek proizvodnje ambalaže. Virtual EskoWorld besplatan je za sve zainteresirane”

Prvi dio je započeo 27. 4. 2020., a drugi dio 4. 5. 2020.

Ukupno će biti 20 virtualnih susreta koji će obuhvatiti sve, od upravljanja bojama, Crystal Screening-a za fleksibilno pakiranje, raznih drugih inovacija do optimizacije proizvodnje valovitog kartona, provjere digitalnih preša i najnovijih strukturnih alata za dizajn.

Prvobitno je ovaj događaj trebao biti održan u Dallasu, Teksas, ali nakon globalne krize koronavirusa, Esko je odlučio da će ova predavanja predstaviti online, svakodnevno uživo u 11.00 i u 14.00 sati po istočnom vremenu.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content