Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

EskoWorld online u 2020. godini

Esko, jedan od globalnih dobavljača integrisanih hardverskih i softverskih rešenja za brendove i njihove partnere ove godine premijerno predstavlja svoj event fokusiran na tehnologiju pod nazivom EskoWorld online.

Tokom dve nedelje, Virtual EskoWorld pružiće vlasnicima brendova i njihovim partnerima priliku da otkriju najnovije tehnike i rešenja u ambalaži, etiketama, pripremi automatizacije i digitalizacije radnih procesa.

„Oduševljeni smo što možemo najaviti ovu vrstu konferencije za svoje kupce i partnere širom sveta“, rekla je Melissa Plemen, direktorka marketinga kompanije Esko. „U narednih deset dana predstavićemo vam izbor istog sadržaja koji biste lično doživeli u kompaniji EskoWorld. Naši stručnjaci će biti domaćini širokog spektra uzbudljivih edukativnih radionica i mogućnosti interaktivnog učenja, nudeći uvid u najnovije tehnike najbolje prakse i pružajući mogućnost našim kupcima da dožive inspiraciju o tome kako bi mogao izgledati njihov budući tok proizvodnje ambalaže. Virtual EskoWorld je besplatan za sve zainteresovane”.

Prvi deo je počeo 27. 4. 2020, a drugi deo 4. 5. 2020.

Ukupno će biti 20 virtuelnih susreta koji će obuhvatiti sve, od upravljanja bojama, Crystal Screening-a za fleksibilno pakovanje, raznih drugih inovacija do optimizacije proizvodnje rebrastog kartona, provere digitalnih presa i najnovijih strukturnih alata za dizajn.

Ovaj događaj je prvobitno trebalo da se održi u Dalasu (Teksas), ali nakon globalne krize korona virusa, Esko je odlučio da će ova predavanja predstaviti online, svakog dana uživo u 11.00 i u 14.00 sati po istočnom vremenu.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content