Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Eureka, JMD i Sinwei već instalirani u regionalnim tiskarama

Tvrtka Prepress Print dugogodišnji je regionalni zastupnik za Cron CTP uređaje. Želeći dodatno upotpuniti svoj prodajni program s rješenjima koja bi bila zanimljiva klijentima, odlučili su se doradne strojeve.
Fokus su, kako nam je na sajmu Print21 u Zagrebu rekla gđa Ivana Dizdarević, direktorica, stavili na doradna rješenja za ambalažu te meki i tvrdi uvez knjiga. Suradnju su uspostavili s kineskim tvrtkama Eureka, JMD i Sinwei koje su im podrška u servisnom i prodajnom smislu. Kako je istaknula, tržište je jako dobro reagiralo na ponuđene strojeve. Dio njih već je instaliran, a dio je na putu.

Posebno je naglasila suradnju s tvrtkom Kerschoffset u kojoj je instalirana JMD linija za meki uvez knjiga. Kapacitet linije je 7 tisuća knjiga na sat. Tiskara Kerschoffset također će postati i svojevrsni demo centar za ovo rješenje te svatko tko bude zainteresiran moći će doći pogledati liniju.  

Za meki uvez u ponudi imaju Sinwei rješenja od kojih je stroj za ubacivanje knjižnog bloka u korice već instaliran u tiskari u Novom Sadu te se također može pogledati. Štance brenda Eureka također su već instalirane i to u tiskari Pošta Srbije.

Kratki Print Report na temu doradnih noviteta u ponudi pogledajte na Print Magazin You Tube kanalu.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content