PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Eureka, JMD i Sinwei već instalirani u regionalnim štamparijama

Kompanija Prepress Print je dugi niz godina regionalni zastupnik za Cron CTP uređaje. U želji da svoj prodajni program dodatno upotpune rešenjima koja bi bila interesantna klijentima, odlučili su se za mašine za završnu obradu.
Kako nam je na sajmu Print21 u Zagrebu rekla gospođa Ivana Dizdarević, oni su se fokusirali na rešenja za završnu obradu ambalaže i mekog i tvrdog uveza knjiga. Uspostavili su saradnju sa kineskim kompanijama Eureka, JMD i Sinwei, koje ih podržavaju u servisu i prodaji.
Kako je istakla, tržište je odlično reagovalo na ponuđene mašine. Neke od njih su već instalirane, a neke su na putu.

Posebno je istakla saradnju sa kompanijom Kerschoffset, gde je postavljena JMD linija za meki povez knjiga. Kapacitet linije je 7 hiljada knjiga na sat. Štamparija Kerschoffset postaće i svojevrsni demo centar za ovo rešenje, a svi zainteresovani moći će da dođu i pogledaju liniju.

Za meke poveze, Sinwei nudi rešenja, od kojih je mašina za umetanje knjižnog bloka u korice već instalirana u novosadskoj štampariji i takođe se može pogledati. Mašine brenda Eureka već su postavljene i u štampariji Pošte Srbije.

Pogledajte kratak Print Report na temu noviteta u doradi na Print Magazin You Tube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content