Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Eurotrade donosi nove brendove na regionalno tržište

Sigurni smo da mnogi grafičari u svom pogonu imaju barem neku od tehnologija koja je prošla kroz distribucijsku mrežu tvrtke Eurotrade, a da toga nisu niti svjesni. Unatrag nekoliko mjeseci Eurotrade je snažno krenuo u distribuciju tehnologija digitalnog tiska namijenjenog grafičkoj industriji. Naša sugovornica, gđa. Kristina Cvijanović, direktorica poslovnog razvoja, predstavila je iskorak tvrtke Eurotrade u grafičku branšu.

Predstavite nam tvrtke Eurotrade i Image Enter te što njihova sinergija znači za grafičku industriju?

Dio novog asortimana su upravo uređaji za digitalni ispis. Tradicionalno smo pokrivali tržište printinga s klasičnim consumer dijelom, pisačima naljepnica i ploterima kao i produkcijskim strojevima. Prvi veći korak bio je upravo s naprednijim produkcijskim uređajima i u naš Competence Center u Zagrebu postavili smo tri ranga Xeroxovih uređaja. To smo nadogradili s novim regionalnim distribucijama brendova iz svijeta digitalnog ispisa. Sestrinska firma Image Enter profilirala se u MPS rješenjima, IT opremi, produkciji s naglaskom na Xerox te je u razvoju DMS-a i security rješenja. 

Sinergija Eurotradea i Image Entera znači sveobuhvatni pristup u ponudi uređaja za digitalni ispis, ali i softvera te potrošnog materijala. Dok Eurotrade ima dugogodišnje iskustvo u izgradnji brendova i prodaji više vrsta asortimana, Image Enter ima pojačani servisni tim sa serviserima koji znanje nadograđuju novim edukacijama i radom na uređajima. U to su se uklopili i stručnjaci s iskustvom u svijetu digitalnog tiska. 

Koje tržište vam je u fokusu i s kojim brendovima krećete?

Prvenstveno smo fokusirani na produkciju koju razvijamo zajedno s Image Enterom. No, glavni cilj nam je obuhvatiti tržište etiketa, tekstila i velikog formata.  

Produkciju sa Xeroxom radimo već tradicionalno na području RH, a regiju sada pokrivamo s novim brendovima. Tu ističemo Valloy – južnokorejski brend pisača naljepnica u roli i finishera, aeoon Technologies – DTG uređaje te Signracer – flatbed UV pisače. Sve ove brendove imamo za cijelu regiju. Bitno je istaknuti i Grando za područje Hrvatske i Slovenije. S ovim brendom „pokrivamo“ tržište za veliki format, a prednost ovim uređajima daje odličan omjer cijene i kvalitete ispisa.  

Kako se nose s konkurencijom te planiraju li neka nova zastupstva, pročitajte u intervju u dostupnom online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content