PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Eurotrade donosi nove brendove na regionalno tržište

Sigurni smo da mnogi grafičari u svom objektu imaju bar deo tehnologije koja je prošla kroz distributivnu mrežu Eurotrade, a da toga nisu ni svesni. Eurotrade je pre nekoliko meseci snažno počeo da distribuira tehnologije digitalne štampe namenjene grafičkoj industriji. Naša sagovornica gđa. Kristina Cvijanović, direktorka poslovnog razvoja, predstavila je prodor kompanije Eurotrade u grafičku industriju.

Predstavite nam kompanije Eurotrade i Image Enter i šta njihova sinergija znači za grafičku industriju?

Digitalni štamparski uređaji su deo novog asortimana. Tržište štampe tradicionalno pokrivamo klasičnim potrošačkim delom, štampačima etiketa i ploterima kao i proizvodnim mašinama. Prvi veliki korak je bio upravo sa naprednijim proizvodnim uređajima, a ugradili smo tri nivoa Xserox uređaja u našem Competence centru u Zagrebu. Ovo smo izgradili novom regionalnom distribucijom brendova iz sveta digitalne štampe. Sestrinska kompanija Image Enter profilisala se u MPS rešenjima, IT opremi, proizvodnji sa akcentom na Xerox-u i razvija DMS i security rešenja.
Sinergija Eurotrade-a i Image Enter-a podrazumeva sveobuhvatan pristup u ponudi uređaja za digitalnu štampu, kao i softvera i potrošnog materijala. Dok Eurotrade ima dugogodišnje iskustvo u izgradnji brendova i prodaji nekoliko vrsta asortimana, Image Enter ima ojačan servisni tim sa serviserima koji svoja znanja nadograđuju novom obukom i radom na uređajima. Uključili su se i stručnjaci sa iskustvom u svetu digitalne štampe.

Koje tržište je vaš fokus i sa kojim brendovima počinjete?

Pre svega smo fokusirani na produkciju koju razvijamo zajedno sa Image Enter-om. Ipak, naš glavni cilj je da pokrijemo tržište etiketa, tekstila i velikog formata.

Sa Xserox-om tradicionalno radimo na području Republike Hrvatske, a sada pokrivamo regiju novim brendovima. Ovde ističemo Valloy – južnokorejski brend štampačaetiketa u rolni i rezača,   aeoon Technologies – DTG uređaje i Signracer – flatbed UV štampače. Imamo sve ove brendove za ceo region.

Kako se nose sa konkurencijom i da li planiraju nova zastupništva, pročitajte u intervjuu dostupnom u online izdanju Print Magazina.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content