Print 4.0

0

dana

0

sati

0

minuta

0

sekundi

Ovaj event je završio

Kako bi Vam olakšali put prema industriji 4.0, a na temelju izvrsnih reakcija nakon prve Print 4.0 konferencije održane 2018., u Zagrebu, 8. 6. 2021., u hotelu Antunović, organiziramo 2. po redu Print 4.0 konferenciju.

Sve što se događa posljednjih godina vezano uz tehnološka dostignuća dokazuje da se nalazimo usred industrijske revolucije. Četvrta industrijska revolucija ili kako je neki vole nazivati Industrija 4.0 krovni je pojam koji obuhvaća spajanje tehnoloških dostignuća koja mijenjaju svjetske proizvodne industrije i procese i na velika vrata ulazi i u grafičku industriju te donosi novu eru pametne proizvodnje – Print 4.0.

Što to znači za tiskare? To znači značajnu transformaciju poslovanja, odnosno automatizaciju i digitalizaciju proizvodnje.

Zašto? Zato jer će tiskare koje automatiziraju svoje poslovanje povećati konkurentnost, fleksibilnost, produktivnost, a time i profitabilnost.

Što će biti s onima koje to one učine? Nažalost, nestat će s tržišta.

U kojem smjeru trebaju tvrtke grafičari krenuti ukoliko žele poslovati jednostavnije, brže,  inovativnije i profitabilnije?  Smjer je to koji, uz ulaganje u hardver, odnosno strojeve i opremu, zahtijeva i ulaganje u softver, odnosno IT infrastrukturu koja će omogućiti upravljanje svim poslovnim procesima bez obzira gdje se nalazili. Koncentrirati se isključivo na ulaganje u strojeve, za grafičare bi mogao biti siguran put u vrlo skupi neuspjeh.

1. Korak

Preuzmite datoteku na računalo, ispišite, popunite sva polja i potpišite.

Preuzmite obrazac

2. Korak

Skenirajte ispunjeni dokument i spremite ga kao .pdf datoteku.

3. Korak

Ispunite online obrazac i priložite .pdf datoteku.

Odaberi datoteku