Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Facebook: Tisak na tekstil, suvenire, sublimacija – pitanja i odgovori

U ovo vrijeme izolacije u kojem se svi nalazimo, sa svih strana stižu odlična rješenja kako spriječiti manjak međusobne komunikacije, kako zadržati prodaju, ali i kako naučiti nove stvari radi viška vremena kojeg možda imamo.

Na Facebooku je tako osvanula nova grupa pod nazivom Tisak na tekstil, suvenire, sublimacija – pitanja i odgovori. Kontaktirali smo administratore grupe koji kažu kako im je glavni cilj pri stvaranju grupe bio da sudionici mogu dijeliti svoja iskustva i diskutirati jedni s drugima, postavljati pitanja za probleme koje ne mogu riješiti sami i slično. Oni se nadaju da će na taj način pomoći ljudima da im vrijeme u izolaciji prođe brže, a i da ga ne potrate uzalud. S druge pak strane, nadaju se kako će tako svi moći imati bolji uvid u situaciju na tržištu – koji su fokusi poslovanja, koji su problemi industrije…

U grupu su dobrodošli svi koji se bave tiskom na majice, tekstil ali i na ostale predmete, oni koji se možda žele početi baviti takvim poslom, ali naravno i svi ostali kojima se ova tema čini zanimljivom. Stoga pozivamo sve zainteresirane da se pridruže novonastaloj grupi Tisak na tekstil, suvenire, sublimacija – pitanja i odgovori.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content