Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Facebook: štampa na tekstil, suvenire, sublimacija – pitanja i odgovori

U ovo vreme izolacije u kojem se svi nalazimo, sa svih strana stižu odlična rešenja kako sprečiti nedostatak međusobne komunikacije, kako zadržati prodaju, ali i kako naučiti nove stvari zbog viška vremena koje eventualno imamo.

Na Facebook-u je tako osvanula nova grupa pod nazivom Štampa na tekstil, suvenire, sublimacija – pitanja i odgovori. Kontaktirali smo administratore grupe koji kažu kako im je glavni cilj pri stvaranju grupe bio taj da učesnici mogu podeliti svoja iskustva i diskutovati jedni sa drugima, postavljati pitanja za probleme koje ne mogu sami da reše i sl. Oni se nadaju da će na taj način pomoći ljudima da im vreme u izolaciji prođe brže, a i da ga ne protraće uzalud. S druge strane, nadaju se kako će na taj način svi imati bolji uvid u situaciju na tržištu – u to koji su fokusi poslovanja, koji su problemi industrije…

U grupu su dobrodošli svi koji se bave štampom na majicama, tekstilu, ali i na ostalim predmetima, oni koji možda žele da počnu da se bave takvim poslom, ali naravno i svi ostali kojima se ova tema učini zanimljivom. Zato, pozivamo sve zainteresovane da se pridruže novonastaloj grupi Štampa na tekstil, suvenire, sublimacija – pitanja i odgovori.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content