PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fedrigoni 365 projekt predstavlja godinu kreativnosti u tisku

Nadahnuće u poslovanju korisnici nalaze tijekom godine u novim Fedrigoni 365 personaliziranim kalendarima koji se Ricoh pisačima tiskaju na Fedrigonijevim papirima.

Ricoh je proizveo 4.000 jedinstvenih primjeraka kalendara za 2021. godinu. Svaki kalendar sadrži 365 uspješnih umjetničkih djela koja su odabrana između više od 830 dizajna britanskih kreativaca.

Visokoautomatizirani postupak započeo je postavljanjem upravljačkog varijabilnog rješenja za objavljivanje podataka FusionPro. RICOH ProcessDirector ™ dodijelio je tijek rada kako bi isporučio pojednostavljenu proizvodnju, dok je RICOH TotalFlow Batchbuilder ™ učinkovito pripremio serije poslova i omogućio centraliziranu kontrolu za praćenje i upravljanje promjenjivim poslovima.

Živopisno otisnuti kalendari dobiveni su s pisačem Ricoh Pro ™ C7200sx u boji koji koristi neonske boje proširenog opsega, odabrane iz vodiča za neonske boje Touch7 tvrtke Khaos Technologies.

Erwin Busselot, direktor za poslovne inovacije i rješenja kaže: „Projekt pokazuje sposobnost Ricohovog softvera da fleksibilno upravlja takvim jedinstvenim proizvodnim procesom. Maštoviti i kreativni dizajni takvih nadarenih suradnika također pokazuju veliku raznolikost mogućnosti proizvodnje tiska koje omogućuje Ricoh Pro C7200x u kombinaciji s Touch7. Oduševili smo se što smo surađivali s Fedrigonijem na tako dinamičnom i nadahnjujućem projektu kako bismo ilustrirali kako utjecajan dizajn i visokokvalitetni dobro izvedeni ispis stvaraju snažnu kombinaciju. Brendovi i kreativci moći će se sami uvjeriti kako se prava kombinacija može pokazati neodoljivo privlačnom. “

Svake godine dobit od prodaje 500 Fedrigoni 365 kalendara ide u dobrotvorne svrhe.

Za više informacija posjetite www.ricoh-europe.com.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content