Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Fedrigoni 365 projekat predstavlja godinu kreativnosti u štampi

Nadahnuće u poslovanju korisnici nalaze tokom godine u novim Fedrigoni 365 personalizovanim kalendarima koji se štampaju Ricoh štampačima na Fedrigonijevim papirima.

Ricoh je proizveo 4.000 jedinstvenih primeraka kalendara za 2021. godinu. Svaki kalendar sadrži 365 uspešnih umetničkih dela koja su odabrana između više od 830 dizajna britanskih kreativaca.

Visokoautomatizovani postupak započeo je postavljanjem upravljačkog varijabilnog rešenja za objavljivanje podataka FusionPro. RICOH ProcessDirector ™ dodelio je tok rada kako bi isporučio pojednostavljenu proizvodnju, dok je RICOH TotalFlow Batchbuilder ™ efikasno pripremio serije poslova i omogućio centralizovanu kontrolu za praćenje i upravljanje promenjivim poslovima.

Živopisno odštampani kalendari dobijeni su štampačem Ricoh Pro ™ C7200sx u boji koji koristi neonske boje proširenog opsega, odabrane iz vodiča za neonske boje Touch7 tvrtke Khaos Technologies.

Erwin Busselot, direktor za poslovne inovacije i rešenja kaže: „Projekat pokazuje sposobnost Ricoh softvera da fleksibilno upravlja takvim jedinstvenim proizvodnim procesom. Maštoviti i kreativni dizajn takvih talentovanih saradnika takođe pokazuju veliku raznolikost mogućnosti proizvodnje štampe koje omogućava Ricoh Pro C7200x u kombinaciji s Touch7. Oduševili smo se što smo sarađivali s Fedrigonijem na tako dinamičnom i inspirativnom projektu kako bismo pokazali da uticajan dizajn i visokokvalitetna dobro izvedena štampa čine snažnu kombinaciju. Brendovi i kreativci moći će se sami da se uvere kako se prava kombinacija može pokazati neodoljivo privlačnom.“

Svake godine dobit od prodaje 500 Fedrigoni 365 kalendara ide u dobrotvorne svrhe.

Za više informacija posetite www.ricoh-europe.com.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content