Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

FESPA 2024 – print, signage, personalizacija i sportska odjeća u fokusu

FESPA Global Print Expo, European Sign Expo, Personalisation Experience i premijerno Sportswear Pro održat će se od 19. do 22. 3. 2024. u izložbenom centru RAI u Amsterdamu.
Amsterdam RAI popularno je mjesto i među FESPA posjetiteljima i među izlagačima, a do sada je ugostio FESPA-u  2006., 2009., 2016. i 2021. godine.

Prema najavama organizatora, u 2024. posjetitelje očekuje niz novih događaja koji predstavljaju prirodan napredak i promjene. Prošle godine posjetitelji su pozvani da otkriju „nove perspektive“, dok ih ove godine očekuje „otkrivanje mogućnosti“. Naime, slogan pod kojim će se održati FESPA je Opportunities. Revealed.

Posjetitelji FESPA Global Print Expo vidjet će mnoštvo tehnologija, medija i podloga te pratećeg materijala. Svoje sudjelovanje, između ostalog, do sada su potvrdili Agfa, Antalis, DGI/d.gen, Efi, Elitron, Kongsberg, Liyu, Mimaki , Orafol, Sun Chemical i swissQprint. Potvrđeni dobavljači tekstila uključuju MHM, Monti Antonio, MS printing/JK Group i ROQ. Tu su i dva nova dobavljača s rješenjima za vez, Tajima i Ricoma, koji su po prvi put odlučili izlagati na FESPA-i.

Personalizacija u fokusu pratećeg programa

FESPA 2024. kao dio pratećeg programa ponovno donosi edukacijsku dio kroz konferenciju. Prvi dan bit će posvećen iskustvu personalizacije. Drugi dan usredotočit će se na mogućnosti u proizvodnji i dekoraciji odjeće za sport i slobodno vrijeme,

Personalize Make Wear bit će dijelom Personalization Experience i Sportswear Pro, a posjetiteljima će pružiti priliku da se pridruže stručno vođenim obilascima kompletnog procesa proizvodnje s najnovijim tehnologijama.
Izložba materijala Sustainability Spotlight, posjetiteljima nudi mogućnost da nauče više o održivim alternativama materijala te kako da poboljšaju svoj ekološki učinak.
World Wrap Masters i iduće godine bit će već tradicionalno dio sajma FESPA. Europski wrap majstori natjecat će se za titulu Wrap Master Europe 2024., a bit će tu i niz praktičnih demonstracija uživo.

Registracija za posjetitelje je počela, a iz FESPA-e pozivaju sve da iskoriste benefite early bird prijava.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content